3 bud på brug af magasinholder

Udgivet af Matilde Eilersen dato

Vores magasinholder, som både fåes i tre forskellige størrelser, samt i valnød og eg, har så mange forskellige anvendelsesmuligheder. 

Her giver vi et bud på styling af magasinholderen, til tre forskellige rum i hjemmet. Selvom det hedder en magasinholder, kan den altså bruges til så mange andre fine ting. Se bare med her. 

magasinholder HOI stue

I stuen ville vi bruge magasinholderen til at skabe hygge. Udstil dine yndlingsbøger, eller dem du netop er i gang med at læse, sammen med hyggelige nips-ting og planter.

magasinholder HOI køkken

I køkkenet får magasinholderen mere en funktion i form af opbevaring. Mange af de ting vi har stående i køkkenet fylder ikke så meget i dybden, og passer derfor perfekt til magasinholderens dybde. Brug den for eksempel til at udstille dine yndlings krydderier eller opskriftsbøger.

magasinholder HOI kontor

På kontoret får magasinholderen ligeledes en god anvendelse i form af opbevaring, da dimensionerne passer perfekt til mapper og lignende. Kombiner med kontor-nips såsom blyantholder, for at det ikke bliver for kedeligt at se på. 

Har du mon selv en sjov idé til, hvordan den også kan bruges på badeværelset, børneværelset eller måske soveværelset? 


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse, før de offentliggøres