Kundernes favoritter

Udgivet af Matilde Eilersen dato

Top 4 produkter på vores webshop: Magasinholder, Bendy, Lute og Edge

Er du en af de mange, som har været inde og kigge ét eller flere af produkterne, så følg med her, og bliv inspireret til, hvordan du kan style produkterne. 

Magasinholder_HOI

Vores magasinholder fås i tre forskellige længder, og to (snart tre) forskellige farver, så den kan tilpasses til ethvert moderne hjem! Brug den til at udstille dine yndlings bøger og magasiner, eller diverse nips og pyntegenstande.  

Magasinholderen er en ny-fortolkning af den gamle tallerkenrække, og har mange fine anvendelses-muligheder. Kun fantasien sætter grænser!

Vi har placeret vores magasin-holdere her i butikken på en tapetseret væg, og flere magasinholdere sammen, for at fremhæve de smukke detaljer. Du kan evt. vælge en ensfarvet baggrund som matcher træ-farven, om du er til den varme valnød eller den mere nordiske, lyse eg.

Vi kan afsløre, at magasinholeren snart kommer i røget eg også, som minder lidt om den mørke valnød, men er et fint alternativ i den nordiske indretning, da den har en koldere tone.

Bendy_HOI

Bendy bordet har været en af de helt store favoritter, allerede fra vi åbnede butikken tilbage i november. Marmorbordet fås i et væld af forskellige kombinationer, og er derfor let at style til fleste nordiske stuer. De spinkle ben giver den ellers tunge marmorplade et let udtryk, som gør at de harmonerer fint sammen. 

Brug dit Bendy som enkeltstående sofabord, eller brug det som indskudsbord med dit eksisterende sofabord, eller endnu et marmor-bord. 

Vi har hele 12 forskellige marmortyper, så det bliver ikke noget problem, at finde én der passer til dit hjem. Vælg ben ud fra de produkter du i forvejen har i din stue, eller til at fremhæve farverne i din valgte marmor. Mulighederne er mange! 

Lute_HOI

Lute pendlerne fra Ebb&Flow er perfekte til at hænge i klaser over spisebordet, eller som lamper til stuen, enkeltvis eller sammen i et hjørne. 

De fine mundblæste glaslamper fås i hele 9 forskellige farver glas, med hhv. sølv, kobber eller messing detaljer. Med denne designerlampe er det derfor oplagt at vælge farve ud fra din eksisterende indretning, for at skabe en rød tråd i hjemmet. Her i butikken har vi valgt farverne ud fra sofagruppen som står i baggrunden - lyserøde, mint og grå toner, og de harmonerer så fint sammen!

Lute er en smuk glaspendel både som slukket og især med lys i, hvor glasset ændrer fuldstændig karakter. Lamperne fås i tre forskellige størrelser. Her i butikken hænger de i de to mindre, S og M. 

Edge_HOI

Edge er, udover at være blandt kundernes favorit her på webshoppen, også en af vores egne favoritter! De spidse armlæn, messingdetaljerne på fødderne og det dobbelte sæde. Edge har så mange fine detaljer, at man næsten er nødt til at se stolen i virkeligheden!

Udover at være en utrolig detaljerig og smuk designerstol, så bliver de fleste som besøger os i butikken overrasket over komforten af lænestolen. Edge er fantastisk at sidde i, og det eneste negative der er at sige om det, er at du får svært ved at komme op igen!

Stellet fås i eg, røget eg og valnød, og i 40+ forskellige læder- og stoftyper. Her i butikken har vi valgt at polstre stolen i to forskellige blå-grønne nuancer, som giver en form for skygge-effekt. Stolen kan sagtens bestilles i én enkelt stof- eller lædertype også.

 


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse, før de offentliggøres