NAV Scandinavia

Udgivet af Matilde Eilersen dato

Hos HOI har vi fået forhandling af det danske brand NAV Scandinavia, som laver nogle helt helt fantastiske items, inspireret af naturen og verdenen. 

NAV Scandinavia HOI

1: FLAMING RINGS Tea Light Holder er inspireret af smykker, og har en smuk kontrast mellem metal og træ. Glæd dig til at opleve de fortryllende refleksioner i metal-ringene! Lysestagen fås med to baser; sort eg eller valnød, og med en metal krans i enten sort, sølv eller messing.
Køb dem her

2: WONDER DRAGONFLY svæver let og elegant på sin pind. Designet er inspireret af et indonesisk stykke legetøj i træ, her i en smuk nordisk udgave i stål. Produktet er et fint eksempel på NAV's koncept - at blive inspireret af verdenen, og ny-fortolke disse indtryk til skandinavisk design. WONDER dragonfly med sine papirs-tynde detaljer fås i tre størrelser og tre farver: S, M og L, og guld, sølv og sort.
Køb dem her

3: LØKKEN Hook. Nostalgi fra stranden. Knagerne er lavet af rigtige skaller - de første skaller er samlet på Løkken strand hvor inspirationen også er fundet. De fås i to farver - hvid-beige og hvid-grå, og sælges i sæt af tre stk. 
Køb dem her

4: FLAMING RINGS 4in1 Tea Light Holder. Storebroren til Flaming rings. Denne kan vendes på fire forskellige måder. Flaming rings 4in1 fås ligeledes med en base i enten sort eg eller valnød, og ringen fås i sort, sølv og messing.
Køb dem her


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse, før de offentliggøres