Materialer

Hos HOUSE OF INTERIOR går vi højt op i den eksklusive kvalitet i vores designermøbler, og den hænger naturligvis unægteligt sammen med møblernes materialer. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste leverandører på markedet, nemlig de anerkendte Gabriel, Kvadrat, Danish Art Weaving og Camo Leathers. Her er tale om nogle af Europas førende producenter af moderne designtekstiler og læderhuder, og dét er din garanti for at kunne glædes over dit møbel i mange år ud i fremtiden.
HOI har rigtig mange forskellige materialer, stukturer og farver i sortimentet. Få et overblik over en del af det smukke udvalg af materialer til polstring af sofaer og stole fra HOI sortimentet herunder.

Gabriel

Gabriel har i mange år været førende i tekstilindustrien med en innovativ vision for design. En fremtidsorienteret producent med øje for såvel de æstetiske og funktionelle værdier i materialet.
Vi har udvalgt disse fire lækre typer strukturer til sortimentet hos HOI. Klik på de enkelte strukturer for at se det store farveudvalg, som de hver i sær byder på.

Capture Fame Tempt Crisp

Kvadrat

Kvadrat har en lang historie for at skabe kvalitetstekstiler, og de fortsætter med at rykke grænserne for æstetik, teknologi og funktionalitet i nye og spændende retninger. Blandt deres brede udvalg af strukturtyper har vi udvalgt de nedenstående tre til sortimentet. Klik på dem hver især for at se udvalget af farver til strukturen.

 Savanna Remix Steelcut trio

Nevotex

Nevotex er både i Danmark og internationalt en anerkendt leverandør af tekstiler i høj kvalitet til møbelpolstring. Kvaliteten kan tydeligt mærkes i den stofstruktur, vi har udvalgt til HOI sortimentet. Klik for at se farveudvalget.

icon nevotex
Icon

Camo Leathers

Camo Leathers tilbyder en bred og lækker kollektion af læder, herunder den eksklusive anilin læder. Som leverandør har de indtaget en dominerende plads i forhold til møbelindustrien i hele Nordeuropa, hvorfor vi også er stolte af at kunne tilbyde designermøbler i nedenstående læderstrukturer fra Camo Leathers. Klik på dem hver især og se farveudvalget.

 Regina Sevilla