Om HOI

HOUSE OF INTERIOR
HOI er en eksklusiv designer møbelforretning med et sortiment for passionerede indretningsinteresserede. Den gennemgående stil er moderne nordisk og minimalistisk udviklet med udgangspunkt i klassisk design og komfort. Møbelserien er europæisk produceret, og så besidder den alt det skønne ved dansk design.
Har du en forkærlighed for flotte designermøbler, og går du efter en unik karakter i din boligindretning, så vil du med høj sandsynlighed elske de banebrydende HOI designs og deres detaljer. Et HOI møbel fanger blikke og giver helt særligt liv til rummet med dets udstråling af den eksklusive kvalitet, som ligger til grund for håndværket. 
HOUSE OF INTERIOR forretningen ligger centralt på Nørregade i Aalborg, hvor et flot udvalg af vores møbler er udstillet, og hvor vores kunder kan lade sig inspirere til den næste investering i boligindretningen og se og mærke møblerne på helt tæt hånd.

Håndværk med kvalitet i højsædet
Det er først og fremmest på kvaliteten, at HOI designermøbler skiller sig ud. Ønsket er at tilbyde indretningsfeinschmeckere smukke møbler og boliginteriør i kompromisløst lækkert design til gode priser. En hver lille detalje i håndværket behandles med omhu og kærlighed, og det mærkes tydeligt på det færdige produkt. Intet i produktionen er ladt op til tilfældighederne, så med et HOI møbel kan du stole trygt på, at luksuriøsiteten og eksklusiviteten er i top. Det er for dig, der sætter pris på design og kvalitet i skøn forening.

Passionerede skabere
Som møbelproducenter og møbeldesignere har mændene bag HOI stor erfaring fra mange år i møbelbranchen – både i Danmark og internationalt. Ejerkredsen består af danske Stig Christensen og portugisiske Eurico Vitero og Vitor Fonseca. De udgør med hver deres personlige spidskompetencer i faget og kulturelle indsigt en stærk trio, der skaber unik værdi af koblingen mellem det danske design og den europæiske møbelproduktion.
Ejerne får deres inspiration fra hverdagen og nyder at lade deres personlighed skinne igennem i møbeldesignet. De tror på, at selv den mindste detalje kan gøre forskellen på det ordinære og det ekstravagante produkt, og den filosofi er deres daglige håndværks ledestjerne.