Franchise

Går du med en drøm om at blive selvstændig? Og er du interesseret i franchise for HOUSE OF INTERIOR? Måske er det dig, vi søger.

Vi har et ambitiøst ønske om at udbrede vores koncept butikker og søger dermed franchisetagere i alle større byer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

Møbeldesigner med passion for mere

HOUSE OF INTERIOR designer og producerer selv alle vores produkter med henblik på at kunne tilbyde kunderne et bredt sortiment af unikke møbler og bolig accessories, som ikke findes på et hvert gadehjørne. For HOI er det vigtigt, at vi altid leverer det, som kunden ønsker sig allermest, hvorfor vi også designer alle vores møbler som custom made.

Den rette franchisetager for HOI har passion for design og øje for de små detaljer samt en utraditionel tankegang i sit salgsmind. Du skal desuden gerne have interesse for at komme med inputs til fremtidige produktudviklinger.

 

Sådan forestiller vi os vores franchisetagers profil:

  • Du er passioneret møbelsælger eller sælger med et stærkt drive, og du formår at sætte dig ind i vores produkter
  • Du forstår vigtigheden af den gode service og det rette salg
  • Du er målrettet og arbejdsom med en positiv livsindstilling samt selverkendelse
  • Du vil hellere bruge tid sammen med kunderne for at lukke en handel end på at tælle arbejdstimer
  • Du kan komme med forslag til markedsføring i netop dit område
  • Du er opmærksom på vigtigheden af de sociale medier
  • Du er i stand til at hjælpe med levering af møblerne

Hvad vinder du ved franchise for HOUSE OF INTERIOR?

Som franchisegiver tilbyder vi dig et forretningskoncept, som du får ansvaret for at drive. For den rigtige, engagerede og dygtige franchisetager er her tale om en enestående mulighed for at udvikle sin egen forretning, med gode indtjeningsmuligheder for et minimum af indskud. Du bliver en del af et foretagende, der sikrer dig et stærkt fundament, samtidig med at du er herre i eget hus.

Er du interesseret i yderligere information om dine muligheder som franchisetager for os i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland eller Holland?


Kontakt HOUSE OF INTERIOR nu på stig@houseofinterior.dk