Nyheder Maj 2018

Udgivet af Matilde Eilersen dato

I dag åbner vi op for en helt ny udstilling i butikken i Nørregade, Aalborg. 
Ud over nye sammensætninger, nye farver og nye miljøer, kan vi nu præsentere nogle af vores nye produkter: FRAME, SHIFT, FLOW og DOTS.

 Nyheder Maj 2018 HOI

FRAME er nytænkning af det klassiske vitrineskab. FRAME er transparent, hvilket du kan fremhæve ved at stille det op ad en farvet væg. Dette er med til at give vitrinen en lethed, på trods af dens store størrelse. Brug den til dit service, som bogreol eller til udstilling af alt dit nips.

FRAME_Houseofinterior

SHIFT er et moderne konsol-bord. Navnet stammer fra muligheden for at flytte på, og skifte hylderne ud, så du på en nem måde kan skabe et helt nyt udtryk. Hylderne fåes i forskellige farver og materialer.

SHIFT_Houseofinterior

FLOW garderobestangen kan bruges til jakker i entreen, til dit yndlingstøj i soveværelset eller til svævende planter i stuen. FLOW fås i både eg og valnød, og har nogle smukke detaljer i samlingerne.  

FLOW_Houseofinterior

DOTS er en klassisk knagerække med en smuk kombination af pulverlakeret stål og marmor eller eg. Knagen fås i flere forskellige farvekombinationer, så den passer ind i ethvert hjem.

DOTS_Houseofinterior

Alle produkterne er fra i dag at finde i vores butik i Aalborg, så kig endelig forbi, hvis du ønsker at se dem i virkelig live!


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse, før de offentliggøres